Yaprak dökümü 94.bölüm özeti 17 aralık ~ Yaprak dökümü 175.Bölüm izle, Yaprak Dökümü 174.Bölüm Fragmanı, Son Bölüm izle

Yaprak Dökümü Son Bölüm İndir

Yaprak Dökümü Yolun Sonu 175.Bölüm izle
Yaprak dökümü 173.Bölümü izle
Yaprak dökümü 174. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 176. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 177. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 178. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 179. Bölüm Full izle


15 Aralık 2008 Pazartesi

Yaprak dökümü 94.bölüm özeti 17 aralık


Yaprak dökümü 94.bölüm özeti


Ferhunde’yi nefessiz bırakan tehlike, Şevket’i de karanlığa sürükleyecektir.


Leyla’nın yeni tanıştığı Nazmi ile ilgili ilk izlenimleri olumludur. Nazmi’ye gelen ani bir haberle keyifli dakikalar yarıda kalınca, geçmişin karanlık yüzünün, güneşe gölge düşürmesinden korkan Leyla, bir kez daha umutsuzluğa düşer.
Gururu kırılan Leyla için suçlu yine yanı başındadır. Necla ve Leyla arasındaki üzeri örtülmüş öfkeler yeniden su yüzüne çıkar ve evdeki gerilim giderek artmaya başlar.
Ali Rıza Bey, dertlerini yeni alışkanlıklarla unutmaya çalışırken, Hayriye Hanım yaşadıkları sıkıntılar için Ali Rıza Bey’i suçlamaya devam eder. Ancak bu sefer karşısında isyanı büyük, küçük bir yürek bulacaktır. Aslı’nın babası Fahrettin Bey, Ferhunde’ye karşı pazarlığını sürdürmektedir. Öte yandan Ferhunde her sessizliğin arkasında Şevket’in sesini duymaktadır. Peşindeki gölgenin Şevket olduğundan emin olması için pek çok sebebi vardır. Şevket’in davranışları Ferhunde kadar evdekileri de tedirgin etmekte, herkeste soru işaretleri uyandırmaktadır. Sonunda Ferhunde’yi nefessiz bırakan tehlike, Şevket’i de karanlığa sürükleyecektir.
Yaprak dökümü 94.bölümüyle 17 aralık çarşamba akşamı sitemizde olacaktır.iyi seyirler


Devamını izleyin...>>