Yaprak Dökümü 154. Bölüm izle özeti,12 mayıs ~ Yaprak dökümü 175.Bölüm izle, Yaprak Dökümü 174.Bölüm Fragmanı, Son Bölüm izle

Yaprak Dökümü Son Bölüm İndir

Yaprak Dökümü Yolun Sonu 175.Bölüm izle
Yaprak dökümü 173.Bölümü izle
Yaprak dökümü 174. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 176. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 177. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 178. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 179. Bölüm Full izle


11 Mayıs 2010 Salı

Yaprak Dökümü 154. Bölüm izle özeti,12 mayıs


Yaprak Dökümü dizisi 154.bölüm ile 12 mayıs 2010 çarşamba akşamı kanald ekranlarında olacaktır. Dizinin bölümlerini online olarak sitemizden takip edebilirsiniz.
"Yaprak Dökümü 154.Bölüm Özeti"
"Leyla bir kez daha af diliyor"

Leyla, tüm cesaretini toplayıp bir kez daha babasının karşısına çıkıyor ve af diliyor. Leyla tüm cesaretini toplayarak Ali Rıza Bey’in karşına çıkmıştır. Ancak Ali Rıza Bey’in, Leyla’nın açtığı yaraları unutup, ona kucak açması mümkün değildir. Babasının kendisini affetmeyeceğini bilen Leyla’ya, Ali Rıza Bey’in sessizliği bile bir tesellidir. Hayriye Hanım’ın Ali Rıza Bey’i yumuşatma çabalarıysa, sessizliğin kısa sürede bozulmasını sağlar.
Fikret, ailesine mutsuzluğunu hissettirmemek için kendisine ağır gelen sahte bir oyun oynamaktadır. Fikret’i üzmemek için kimse bu oyunu bozmayacaktır. Fikret’in sessizliğiyle birlikte çektiği ceza da büyüyen Tahsin’in yaşadıklarını biriyle paylaşmaya çok ihtiyacı vardır. Tahsin’in Şevket’le buluşması, Fikret’in Adapazarı’ndaki yaşamını gözler önüne serer.
Necla, Ali Sarper’le mutlu başlangıcında emin adımlarla ilerlemektedir. Ancak Cem’in ailesinin hala çok taze olan acıları, hayatlarını etkilemeyi sürdürür. Bu sırada Necla’ya doğru bir adım daha atan Ali Rıza Bey’i, tatsız bir sürpriz beklemektedir.
Kaybettiklerinin öfkesiyle hırsı daha çok bilenen Ferhunde ise Tekin Ailesi karşısında aldığı tüm yenilgilerin hesabını sormaya kararlıdır.
Leyla’nın ziyaretini öğrenen Necla’nın öfkesi, iki kardeş arasında hiç kapanmayacak hesabın bir işareti gibidir. Necla, Leyla’nın sahip olduğu bir şeyi daha isterken; iki kardeş arasındaki uzaklık giderek büyüyecektir.
Yaprak Dökümü yeni bölüm fragmanı,yaprak dökümü 154.bölüm videoları,12 mayıs izle


Devamını izleyin...>>