Yaprak Dökümü 156.Bölüm izle Özeti,26 mayıs ~ Yaprak dökümü 175.Bölüm izle, Yaprak Dökümü 174.Bölüm Fragmanı, Son Bölüm izle

Yaprak Dökümü Son Bölüm İndir

Yaprak Dökümü Yolun Sonu 175.Bölüm izle
Yaprak dökümü 173.Bölümü izle
Yaprak dökümü 174. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 176. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 177. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 178. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 179. Bölüm Full izle


24 Mayıs 2010 Pazartesi

Yaprak Dökümü 156.Bölüm izle Özeti,26 mayıs


Yaprak Dökümü dizisi 156.bölüm özeti izle,yaprak dökümü 26 mayıs

Yaprak Dökümü 156. Bölüm Özeti


Fikret’ten Tahsin’i umutlandıran adım

Her geçen gün ailesinden biraz daha uzaklaştığını ve yalnızlaştığını hisseden Tahsin, Fikret’le kuracağı küçük iletişimle umutlanıyor. Ferhunde’nin yeni bir ilişkisi olduğunu gören Şevket ve Mithat Kara, bu karşılaşmanın etkisinden Leyla’nın çabasına rağmen kurtulamazlar. Ferhunde ise kendisine uzatılan eli tutarak yavaş yavaş eski canlılığına dönmeye başlayacaktır.
Her geçen gün ailesinden biraz daha uzaklaştığını ve yalnızlaştığını hisseden Tahsin, Fikret’le kuracağı küçük iletişimle umutlanır. Oysa Fikret’in ilk günkü gibi taze olan acısı, evliliklerinin eskisi gibi olmasını imkansızlaştırmaktadır.
Leyla’nın sürdürdüğü mutluluk oyunu, Oğuz’un peşindeki tehlikenin babasına kadar ulaştığını öğrenmesiyle son bulur. Leyla, korkularını ilk kez dile getirirken, yaklaşmakta olan tehlikenin düşündüğünden büyük olduğunu anlayan Şevket, ailesini ve Leyla’yı korumak adına harekete geçer.
Ali’nin eski eşiyle süren bağları, Necla’nın Ali’ye dair bilmediği bir hikayeyi öğrenmesini sağlar. Bu sırada özlemleri Leyla ile Hayriye Hanım’ı yeniden bir araya getirmiştir. Baba evine ilk kez bir yabancı gibi, gizlice giden Leyla’nın ziyareti, Hayriye Hanım’ın aldığı önlemlere rağmen ortaya çıkacaktır. Yeni bir heyecanla ve teklifle karşı karşıya kalan Sedef’ten gelen haberler, Şevket’in korkuyla beklediği sonu hazırlayacaktır.


Devamını izleyin...>>