Yaprak Dökümü 151.bölüm Özeti,21 nisan ~ Yaprak dökümü 175.Bölüm izle, Yaprak Dökümü 174.Bölüm Fragmanı, Son Bölüm izle

Yaprak Dökümü Son Bölüm İndir

Yaprak Dökümü Yolun Sonu 175.Bölüm izle
Yaprak dökümü 173.Bölümü izle
Yaprak dökümü 174. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 176. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 177. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 178. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 179. Bölüm Full izle


19 Nisan 2010 Pazartesi

Yaprak Dökümü 151.bölüm Özeti,21 nisan


Yaprak Dökümü 151. Bölüm Özet
Leyla, Ferhunde’den hesap soruyor

Leyla babasını Ferhunde’nin ayağına getiren sebebi öğrenmek üzere harekete geçiyor ve ondan hesap soruyor. Ali Rıza Bey, Ferhunde’nin karşısına çıktığında, Leyla’nın köşke taşındığına şahit olur. Bu karşılaşma Ali Rıza Bey’i darmadağın ederken; Leyla babasını Ferhunde’nin ayağına getiren sebebi öğrenmek üzere harekete geçer.
Ali Sarper’le çalışmaya başlayan Ferhunde, Necla’nın üstündeki baskısını artırmaya başlar. Necla, Ferhunde’nin günden güne artan tehdidine karşı çok önemli bir karar vermek zorundadır.
Hayriye Hanım çocuklarının hayatlarını değiştiren olaylarda büyük pay sahibi olduğunu Fikret’e itiraf eder. Fikret ise ailesinin içinde bulunduğu duruma üzülürken, kendi evliliğindeki sorunları da saklamayı sürdürür.
Hayat, Ali Rıza Bey’in çocuklarını ayrı yerlere savurmuştur. Leyla, taşındığı baba evinde hatıralarla teselli bulurken, Şevket Necla’yla kopan bağlarının ardından iş yerinde günlerini geçirmektedir. Necla ise kendisini ailesinden uzaklaştıran büyük adımlara bir yenisini eklemiştir.
Necla’nın evinde yaşadığı her gün gururu biraz daha kırılan Ali Rıza Bey’in artık tek isteği kapısını kendisinin açıp kapayacağı bir evde yaşayabilmektir.
Vicdan azabını arkadaşıyla paylaşan Tahsin, hayatlarının akışını değiştirecek olaylara sebep olur. Tahsin’in farkında olmadan yaktığı ateş giderek büyüyecek ve sonunda Fikret’e kadar ulaşacaktır.
Yaprak dökümü yeni bölüm özeti,yaprak dökümü 151.bölüm full hd 21nisan izle

Related Posts by Categories



Widget by Yaprak dökümü

0 yorum: