Yaprak Dökümü 109. bölüm özeti ~ Yaprak dökümü 175.Bölüm izle, Yaprak Dökümü 174.Bölüm Fragmanı, Son Bölüm izle

Yaprak Dökümü Son Bölüm İndir

Yaprak Dökümü Yolun Sonu 175.Bölüm izle
Yaprak dökümü 173.Bölümü izle
Yaprak dökümü 174. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 176. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 177. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 178. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 179. Bölüm Full izle


14 Nisan 2009 Salı

Yaprak Dökümü 109. bölüm özeti


"Leyla, annesine gidiyor"

Leyla, aceleci bir adım atarak Hayriye Hanım’ı görmek için Sedef’le gizli bir plan yapıyor.
Ali Rıza Bey, yeni ev almak için ayırdıkları ellerinde kalan son parayı, acil ihtiyacı olan Mithat Bey’e borç olarak vermeye karar verir. Bu kararın nelere vesile olacağını bilmeyen Ali Rıza Bey, baba evinde bir süre daha evin yeni sahibi ile yaşamaya mecbur kalır.
Yaman’ın ofisinde Mithat’a yolları kesişen Ferhunde’nin, Mithat’a söylediği yalanlar birer birer karşısına çıkar. Kafası karışan Mithat, Ferhunde hakkındaki sorularına cevap aramaya başlar.
Aynı gün, Ferhunde bir sürpriz daha yaşar ve hiç beklemediği bir yerde Sedef’le karşı karşıya gelir. Yarım kalmış hesaplar, Ferhunde’nin öfkesini yeniden tetikler.
Leyla, aceleci bir adım atarak Hayriye Hanım’ı görmek için Sedef’le gizli bir plan yapar. Leyla’yı ailesiyle barıştırmayı kafasına koyan Mithat da, Leyla’ya destek olmak için kolları sıvar.
Yeni işindeki engelleri cesaretiyle aşan Şevket için beklenen gün gelir. Bütün aile, inşaatın temel atma töreninde bir araya gelir. Aynı gün Necla da, kendisini affetmesi için Ali Rıza Bey’e doğru bir adım atar. Leyla’nın planından habersiz olan Hayriye Hanım, sonunda kendini büyük bir oyunun içinde bulur. Ancak hiç hesapta olmayan sürprizlerle olaylar kontrolden çıkar.

yaprak dökümü 109.bölüm fragmanı, yaprak dökümü 108.bölüm izle, yaprak dökümü online izlemek


Devamını izleyin...>>