Yaprak dökümü 99.bölüm özeti 4 şubatYaprak dökümü toygar ışıklı - dağıldık sonra müziği ~ Yaprak dökümü 175.Bölüm izle, Yaprak Dökümü 174.Bölüm Fragmanı, Son Bölüm izle

Yaprak Dökümü Son Bölüm İndir

Yaprak Dökümü Yolun Sonu 175.Bölüm izle
Yaprak dökümü 173.Bölümü izle
Yaprak dökümü 174. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 176. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 177. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 178. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 179. Bölüm Full izle


2 Şubat 2009 Pazartesi

Yaprak dökümü 99.bölüm özeti 4 şubat



Ali Rıza Bey, konağı satılığa çıkarıyor


Ali Rıza Bey, borçtan ve yaşadıkları sıkıntıdan bir an önce kurtulabilmek ve Leyla’yı “bu sefer” olması gerektiği gibi evlendirebilmek için çözüm yolları arıyor. Bulduğu çözüm ise tüm aileyi ilgilendiriyor.
Şevket ve Ferhunde’nin boşanmak için hâkim karşısına çıkacakları gün gelir. Şevket davanın bir an önce sonuçlanmasını isterken, Ferhunde bu davayı Ali Rıza Bey’lerle yarım kalan hesaplarını kapatmak için kullanır.
Leyla, Nazmi ile yaşayacakları kiralık evi ararken, eskiden Oğuz’la oturdukları eve girer ve orada Oğuz’la karşılaşır. O evde yaşadıklarını acıyla hatırlayan Leyla’nın korkuları yeniden ayaklanmaya başlar.
Gülşen’den Leyla’nın sözlendiğini öğrenen Ferhunde, Leyla’nın yolladığı kasıtlı haberin intikamını almak için harekete geçer. Leyla’yı en zayıf yerinden, sözlüsü Nazmi’den vurmaya karar verir.
Cem askerliğini bitirmiştir. Nazmi ile birlikte İstanbul’a doğru yola çıkarlar. Ferhunde bu yolculuk sırasında Nazmi’ye ulaşır.
Öte yandan Ali Rıza Bey, borçtan ve yaşadıkları sıkıntıdan bir an önce kurtulabilmek ve Leyla’yı “bu sefer” olması gerektiği gibi evlendirebilmek için çözüm yolları aramaya başlar. Bulduğu çözüm tüm aileyi ilgilendirmektedir.

Yaprak dökümü 99.bölüm ile 4 şubat akşamı sitemizde olacaktır.


Devamını izleyin...>>

Yaprak dökümü toygar ışıklı - dağıldık sonra müziği

Yaprak dökümü toygar ışıklı - dağıldık sonra müziği


Devamını izleyin...>>