Yaprak Dökümü 153.Bölüm izle özeti,5 mayıs ~ Yaprak dökümü 175.Bölüm izle, Yaprak Dökümü 174.Bölüm Fragmanı, Son Bölüm izle

Yaprak Dökümü Son Bölüm İndir

Yaprak Dökümü Yolun Sonu 175.Bölüm izle
Yaprak dökümü 173.Bölümü izle
Yaprak dökümü 174. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 176. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 177. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 178. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 179. Bölüm Full izle


3 Mayıs 2010 Pazartesi

Yaprak Dökümü 153.Bölüm izle özeti,5 mayıs


yaprak dökümü yeni bölüm fragmanı,yaprak dökümünün son bölüm özeti,
Yaprak Dökümü 153. Bölüm Özeti


"Necla, Ali ile evleniyor"

Necla, Ali ile evleniyor. Babasının gönlünü almak isteyen Necla, onun en büyük hayalini gerçekleştirmek için de harekete geçiyor. Fikret, Tahsin’in ihanetini öğrendikten sonra derin bir sessizliğe bürünmüştür. Tahsin affedilmek için attığı her adımda, Fikret’in sükûnetten ördüğü duvara çarpar. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Fikret ve Tahsin’in arasındaki gerginliğin gerçek sebebini kendi yöntemleriyle öğrenen Cevriye Hanım’ın tepkisi büyük olur. Fikret bu olayda en büyük desteği Cevriye Hanım’dan görür. Çaresizlik, Ali Rıza Bey’in elini kolunu bağlamış, şartlar bu krizde Fikret’in yanında yer almasını engellemiştir. Ali Rıza Bey, giderek iktidarını kaybeden bir baba olarak Fikret’i kaderine bırakır. Şevket günün birinde Sedef’in karşısına dimdik çıkabilmek için çabalarken, Sedef yeni hayatında, henüz kendine bile itiraf edemediği bir mutluluk yeşertmektedir. Şevket’le aralarındaki uzaklık, artık sadece kilometreler değildir.
Ferhunde ile Mithat Kara’nın yolu, son kez adliyede kesişir. Boşanmak üzere hakim karşısına çıktıklarında, Ferhunde bu yolun sonunun kocaman bir boşluk olduğunu hisseder. Yalnızlık, Ferhunde’yi bunalıma sürükler. Leyla’nın karnındaki bebeği büyürken, Oğuz’la ilgili şüpheleri de büyümektedir. Oğuz’un karanlık dünyasıyla yüzleşmesi çok yakındır.
Öte yandan Necla’nın Ali’yle evlilik kararı almaları Hayriye Hanım tarafından sevinçle karşılanır.
Ali Rıza Bey ise, artık çocukları üzerindeki bütün haklarını kaybettiğini kabullenmiş, kendini olayların akışına teslim etmiştir. Babasının gönlünü almak isteyen Necla, onun en büyük hayalini gerçekleştirmek için harekete geçer. Bu aile için yeni bir başlangıç olacaktır.
Yaprak dökümü dizisi 153.bölüm full hd izlemek için 5 mayıs günü sitemizi ziyaret edin.


Devamını izleyin...>>