Yaprak Dökümü 136.Bölüm özeti ~ Yaprak dökümü 175.Bölüm izle, Yaprak Dökümü 174.Bölüm Fragmanı, Son Bölüm izle

Yaprak Dökümü Son Bölüm İndir

Yaprak Dökümü Yolun Sonu 175.Bölüm izle
Yaprak dökümü 173.Bölümü izle
Yaprak dökümü 174. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 176. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 177. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 178. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 179. Bölüm Full izle


29 Aralık 2009 Salı

Yaprak Dökümü 136.Bölüm özeti


yaprak dökümü 136. Bölüm Özeti seyret,
Leyla ile Oğuz zorlu dönemeçte

Leyla’nın hamile olduğunu öğrenen Oğuz, haberi sevinçle karşıladığı halde, Leyla’yla birlikte zorlu bir dönemece girdiklerinin bilincine de varıyor. Leyla’nın hamile olduğunu öğrenen Hayriye Hanım panik halde İstanbul’a dönme kararı alır. Hayriye Hanım’ın endişesini fark eden Fikret, annesinden gerçeği öğrenirken Cevriye Hanım da konuşmalarına tanık olur. Nasıl bir adım atılacağına karar verilene değin, sır olarak kalması istenen bu gerçeğin Cevriye Hanım tarafından öğrenilmesi her şeyi değiştirir. Önce Tahsin, sonra da Necla, Leyla’nın hamile olduğunu öğrenirler.
Ali Rıza Bey’in gözlerine bakmak, onu bir kez daha hayal kırıklığına uğratacağını düşünmek, Leyla için en dayanılmaz bir durumdur. Oğuz, haberi sevinçle karşıladığı halde, Leyla’yla birlikte zorlu bir dönemece girdiklerinin de farkındadır.
Ali Rıza Bey bir kez daha kendisinden saklanan gerçeklerden habersiz, sağlık sorunlarıyla ilgilenmektedir. Kimseye yaşadığı ciddi sorunları hissettirmemeye özen göstererek, tedavi sürecine başlar. Şevket’le yeniden bir araya gelmek için adımlarını sıklaştıran Ferhunde’nin de Leyla’nın durumunun öğrenmesiyle Leyla artık bir karar vermesi gerektiğini anlar.
Yaprak dökümü dizisi son bölüm özeti,yaprak dökümü 136.bölüm full hd seyret,

Related Posts by Categories



Widget by Yaprak dökümü

0 yorum: