Yaprak Dökümü 152.Bölüm Özeti izle,28 Nisan ~ Yaprak dökümü 175.Bölüm izle, Yaprak Dökümü 174.Bölüm Fragmanı, Son Bölüm izle

Yaprak Dökümü Son Bölüm İndir

Yaprak Dökümü Yolun Sonu 175.Bölüm izle
Yaprak dökümü 173.Bölümü izle
Yaprak dökümü 174. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 176. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 177. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 178. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 179. Bölüm Full izle


26 Nisan 2010 Pazartesi

Yaprak Dökümü 152.Bölüm Özeti izle,28 Nisan


Yaprak Dökümü dizisi 152.bölüm full özeti,yaprak dökümü 28 nisan izle

Yaprak Dökümü 152. Bölüm Özeti


"Tahsin’in ihanetini Ali Rıza Bey de öğreniyor"


Fikret, Tahsin’in ihanetiyle büyük bir yıkım yaşarken, ihanet haberi çok geçmeden Ali Rıza Bey’e de ulaşıyor. Tahsin’in ihanetini öğrenen Fikret, büyük bir yıkım yaşamaktadır. Ailesindeki olaylardan kaçarak sığındığı kucak, en güvendiği insan, yol arkadaşı, tek sevdiği şimdi onu sırtından vurmuştur. Evliliğinin masumiyetini yitirdiği gecenin pişmanlığıyla yanan Tahsin ise, Fikret’i tamamen kaybetmenin korkusunu yaşar.
Fikret derin bir sessizliğe gömülür. Tahsin dil döktükçe sessizlik daha da büyür.
İhanet haberi çok geçmeden Ali Rıza Bey’e ulaşır. Ali Rıza Bey uğruna tüm ömrünü harcadığı çocuklarına iyi bir gelecek verememenin acısını yaşarken; Fikret’e de elini uzatamadığı için büyük bir çaresizlik içinde, çocuklarının birer yaprak gibi savrulmasını hüzünle izlemektedir. Hayriye’nin gelecek endişesiyle Necla’ya daha çok yanaşma çabası her defasında sonuçsuz kalır. Necla, Fikret’in yaşadığı büyük durumun etkisinde kaybetme korkusunu bir kez daha hatırlar. Ve bunun sonucunda Ali’nin evlenme teklifine cevap verir. Fikret içindeki yangını söndürememenin çaresizliğiyle bir yolun başındadır. Bu yangından kurtuluşun, gitmekte mi kalmakta mı olduğunu bilemez haldedir. Tek bildiği bundan sonra yapayalnız olduğudur.


Devamını izleyin...>>