Yaprak Dökümü 147.bölüm özeti,24 mart izle ~ Yaprak dökümü 175.Bölüm izle, Yaprak Dökümü 174.Bölüm Fragmanı, Son Bölüm izle

Yaprak Dökümü Son Bölüm İndir

Yaprak Dökümü Yolun Sonu 175.Bölüm izle
Yaprak dökümü 173.Bölümü izle
Yaprak dökümü 174. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 176. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 177. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 178. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 179. Bölüm Full izle


22 Mart 2010 Pazartesi

Yaprak Dökümü 147.bölüm özeti,24 mart izle


Yaprak Dökümü Dizisinin 147. Bölüm Özeti


"Ali Rıza yine fırtınanın ortasında kalıyor."


Leyla’nın geleceğinin yönünü değiştiren Ferhunde, şimdi de Necla’yı tehdit etmektedir. Necla ile Ali Sarper arasında filizlenen aşk, su yüzüne çıkınca, başta ölen eşi Cem’in ailesi olmak üzere herkesin tepkisini çeker. Ali Rıza Bey bir kez daha çocuklarının yaşadığı fırtınanın ortasında kalmıştır.
Necla olumsuzluklardan kaçmak için İstanbul’u terk eder ama Ferhunde’nin gölgesinden kaçamayacağını kısa sürede anlar. Ailesiyle tek bağının ağabeyi Şevket olduğunu bilen Leyla, Necla’yla olan gizli rekabetlerini son olayla kendi lehine çevirir. Ağabeyine daha da yaklaşan Leyla, evdeki durumlardan da onun sayesinde haberdar olur. Fikret için durum iyiden iyiye zorlaşır. Cevriye Hanım ise, Fikret’le Tahsin’in arasını düzeltmek için kendi yöntemlerini kullanacaktır. Gece tavernaya şarkıcı Bahar’dan hesap sormaya gider.
Fikret tüm bunlardan habersiz Necla’nın evinde daha fazla kalamayacağını anlar ve evine dönmeye karar verir. Tahsin ise, haksız yere karısını aldatmakla suçlanan bir masum olarak girdiği geceden, büyük bir günahkâr olarak çıkacaktır.
Yaprak dökümü dizisi 24 mart çarşamba akşamı sitemizde olacaktır.iyi seyirler..


Devamını izleyin...>>