Yaprak dökümü 98.bölüm fragmanıYaprak dökümü 98.bölüm özeti ~ Yaprak dökümü 175.Bölüm izle, Yaprak Dökümü 174.Bölüm Fragmanı, Son Bölüm izle

Yaprak Dökümü Son Bölüm İndir

Yaprak Dökümü Yolun Sonu 175.Bölüm izle
Yaprak dökümü 173.Bölümü izle
Yaprak dökümü 174. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 176. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 177. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 178. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 179. Bölüm Full izle


26 Ocak 2009 Pazartesi

Yaprak dökümü 98.bölüm fragmanı



Yaprak dökümü 98.bölüm fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz. Yaprak dökümü 98.bölüm 28 ocak çarşamba akşamı sitemizde olacaktır. iyi seyirler...


Devamını izleyin...>>

Yaprak dökümü 98.bölüm özeti


Leyla ile Nazmi evliliğe adım atıyor

Şevket ve Ferhunde, zamanın kendilerine oynadığı oyundan şaşkına dönerler. Bu karşılaşmayı söylenmemiş sözleri söylemek için iyi bir fırsat olarak gören Şevket, Ferhunde’nin öfkesini tetikleyecek cümleler kurar.
Nazmi, Leyla’ya doğru ilk büyük adımı atar, ailesiyle birlikte tanışmaya ve Leyla’yı istemeye geleceklerini müjdeler. O günden itibaren, Ali Rıza Bey’lerin evinde güzel bir telaş başlar. Herkes kötü günleri unutmak için bu güzel habere tutunur. Aynı günlerde Oğuz da bambaşka bir telaş içindedir. O da sessiz sessiz geçmişe doğru adım atar.
Leyla mutluğundan aldığı cesaretle, Ferhunde’nin kulağına gidecek bir haber uçurur. Öfkesi katlanan Ferhunde, Ali Rıza Bey ve ailesiyle yarım kalan hesabını kapatmak için harekete geçer.
‘Bu sefer’ göğsünü gere gere evlenmek isteyen Leyla’nın istekleri, ailedeki herkesi vicdan muhasebesine sürükler. Beklenen gün gelir. Her şey Leyla’nın istediği gibi devam eder. Geleceğin konuşulduğu geceye, geçmişin buruk tadı da karışacaktır. Leyla, Nazmi ile yaşayacağı kiralık evi ararken, Oğuz’un geçmişe doğru araladığı kapıdan içeri ürkek bir adım atar.
Yaprak dökümü 98.bölüm ile 28 ocak çarşamba akşamı sitemizde olacaktır.iyi seyirler.


Devamını izleyin...>>