Yaprak Dökümü 150.bölüm Özeti,14 nisan izle ~ Yaprak dökümü 175.Bölüm izle, Yaprak Dökümü 174.Bölüm Fragmanı, Son Bölüm izle

Yaprak Dökümü Son Bölüm İndir

Yaprak Dökümü Yolun Sonu 175.Bölüm izle
Yaprak dökümü 173.Bölümü izle
Yaprak dökümü 174. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 176. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 177. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 178. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 179. Bölüm Full izle


12 Nisan 2010 Pazartesi

Yaprak Dökümü 150.bölüm Özeti,14 nisan izle


Yaprak Dökümü dizisi 150. Bölüm Özeti,yaprak dökümü full hd seyret.


"Ferhunde, arabası ile Hayriye Hanım’a çarpıyor"


Artık sabrı tükenen Ali Rıza Bey, 40 yıllık evliliklerini bile bitirmeyi göze alıyor. Bu tehdit, Hayriye Hanım’ı hiç beklenmeyen bir şekilde Ferhunde’nin önüne savuruyor.
Tahsin duyguları ile aklı arasındaki tercihini, vicdan yükünü taşımaktan yana kullanır. Tahsin’in geçmişle muhasebesinde tek dileği, Fikret’le ilişkisine düşürdüğü kara gölgenin geleceklerini esir almasını engellemektir. Geçmişle muhasebesini sürdüren bir tek Tahsin değildir. Hayriye Hanım da Necla ile Leyla’nın hayatında oynadığı önemli rolün huzursuzluğunu yaşamaktadır. Ali Sarper’le yeni bir yolda ilerleyen Necla’nın ise hayatının yönünü değiştirecek kararlar için zamana ihtiyacı vardır. Gelecek güzel günlerin hayalini bebeğiyle birlikte büyüten Leyla, kapısında bekleyen karanlığın tedirginliğini yaşamaktadır. Kırgınlıklarını yalnızlığında iyileştirmeye çalışan Ali Rıza Bey’e Hayriye Hanım’ın eve dön baskısı sürmektedir. Öfkeyle sabrı tükenen Ali Rıza Bey 40 yıllık evliliklerini bile bitirmeyi göze almıştır. Bu tehdit Hayriye Hanım’ı hiç beklenmeyen bir şekilde Ferhunde’nin önüne savurur. Necla’nın Ali Sarper ile olan ilişkisi Şevket’le arasındaki ince bağı tamamen koparır. Leyla’nın ise, annesiyle kurduğu küçük iletişim, tutunacağı yeni bir umut dalıdır. Buzların yavaşça erimeye başladığı dönemde, Tahsin’in kalbinde kopan fırtına Fikret’in umutlarına gölge olmayı sürdürür. Ferhunde’den gelen sadaka, Ali Rıza Bey’i çılgına çevirir. Ferhunde bu sebeple bile olsa Ali Rıza Bey’i ayağına getirmekten mutludur.
Yaprak dökümü dizisi 150.bölümüyle 14 nisan özeti.

Related Posts by Categories



Widget by Yaprak dökümü

0 yorum: