Yaprak Dökümü 11.Bölüm Full Hd izleYaprak Dökümü 145.Bölüm izle özeti,yaprak dökümü dizisi 10 mart ~ Yaprak dökümü 175.Bölüm izle, Yaprak Dökümü 174.Bölüm Fragmanı, Son Bölüm izle

Yaprak Dökümü Son Bölüm İndir

Yaprak Dökümü Yolun Sonu 175.Bölüm izle
Yaprak dökümü 173.Bölümü izle
Yaprak dökümü 174. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 176. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 177. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 178. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 179. Bölüm Full izle


9 Mart 2010 Salı

Yaprak Dökümü 11.Bölüm Full Hd izle

Yaprak Dökümü 11.bölüm full hd seyret,yaprak dökümü dizisi eski bölümleri izle







Yaprak dökümü dizisinin eski bölüm videoları


Devamını izleyin...>>

Yaprak Dökümü 145.Bölüm izle özeti,yaprak dökümü dizisi 10 mart


Yaprak Dökümü 145.Bölüm izle özeti,yaprak dökümü dizisi 10 mart

Ali Rıza Bey’i yeni bir sürpriz bekliyor

Tahsin’le Fikret arasındaki gerginliğin katlanarak büyüdüğünü gören Ali Rıza Bey, duruma müdahale etmek istediğinde büyük bir sürprizle karşılaşıyor.
Fikret’in evi terk etmesiyle, büyük haksızlığa uğradığını düşünen Tahsin öfkeye kapılır. Cevriye Hanım’ın korkuları, haberi Tekin Ailesi’ne ulaştırır. Herkes endişe ile Fikret’ten bir haber beklerken, ona ilk ulaşan Şevket olur. Fikret yine sessizliğine gömülüp, ayrılığın nedenini gizlemeye çalışsa da, Hayriye Hanım’ın ısrarlı tutumu karşısında olanları anlatmak zorunda kalır. Umutla başladığı mücadelesinde bir kez daha kaybeden Şevket’e en büyük destek yine Ali Rıza Bey’den gelir. Evin giderek kalabalıklaşması Necla’nın huzurunu kaçırmaktadır. Hayriye Hanım’ın yakın ilgisini, baskı olarak hisseden Necla rahatsızlığını dile getirememenin sıkıntısını yaşamaktadır. Cevriye Hanım’ın katkılarıyla çocuklar da yaşanılanların etkisi altında kalınca, olaylar bambaşka bir boyut kazanır. Durum, Tahsin için giderek içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar. Oğuz’un işle ilgili huzursuzlukları, Leyla’nın gözünden kaçmazken Oğuz yaklaşmakta olan tehlikenin sandığından da büyük olduğunun farkına varır. İnşaatını devreden Şevket, bundan sonra hayatına nasıl bir yön vereceğini düşünürken, hiç beklemediği bir teklifle karşılaşır. Ferhunde ise son hamlesiyle, hesaplaşmasına kaldığı yerden devam ettiğini herkese gösterir. Tahsin’le Fikret arasındaki gerginliğin katlanarak büyüdüğünü gören Ali Rıza Bey, duruma müdahale etmek istediğinde büyük bir sürprizle karşılaşır.
Yaprak dökümü dizisinin bölümlerini sitemizden takip edebilirsiniz.


Devamını izleyin...>>