Yaprak Dökümü 157.Bölüm izle Özeti,2 Haziran ~ Yaprak dökümü 175.Bölüm izle, Yaprak Dökümü 174.Bölüm Fragmanı, Son Bölüm izle

Yaprak Dökümü Son Bölüm İndir

Yaprak Dökümü Yolun Sonu 175.Bölüm izle
Yaprak dökümü 173.Bölümü izle
Yaprak dökümü 174. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 176. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 177. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 178. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 179. Bölüm Full izle


31 Mayıs 2010 Pazartesi

Yaprak Dökümü 157.Bölüm izle Özeti,2 Haziran


Yaprak Dökümü 157.bölüm fragmanı seyret,yaprak dökümü dizisi 2 haziran özeti izle
Yaprak Dökümü Dizisi 157. Bölüm Özeti
"Ali Rıza Bey, komşusuna yardım eli uzatıyor"

Yeni evlerinde komşusu Nurten Hanım’ın maruz kaldığı şiddete tanık olan Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım’ın yardım eli, çaresiz kadına uzanıyor. Sedef’le bir gün yeniden bir araya gelebilme umudunu hiç kaybetmeyen Şevket, Sedef’in evlenme kararıyla yıkılmıştır. Hüznünü ailesine hissettirmemek için büyük bir çaba harcayan Şevket’in, Sedef’i tamamen kaybettiğini kabullenmesi de zor olur.
Leyla ile Hayriye Hanım’ın görüşmeye başlamaları, Necla’nın tepkisini çekmiştir. İki kardeş arasındaki bitmeyen çekişme, Leyla’nın Ali Rıza Beyin evinde bıraktığı izle yeniden ortaya çıkar. Leyla’nın gizli ziyaretini öğrenen Ali Rıza Bey’in otoritesi bir kez daha ezilip geçilmiştir.
Yeni evlerinde komşusu Nurten Hanım’ın maruz kaldığı şiddete tanık olan Ali Rıza Bey, böyle yaşananlara müdahale etmek için harekete geçer. Hayriye Hanım ile Ali Rıza Bey’in yardım eli çaresiz bir kadına uzanacaktır.
Oğuz’la karşı karşıya gelen Şevket aklındaki soruların yanıtını arar. Oğuz’un karanlık hayatından kurtuluş için bulduğu çözüm ise yaklaşmakta olan tehlikeyi büyütmüştür. Karnındaki bebeğini korkulardan uzakta büyütmek isteyen Leyla’nın isyanı sonunda dile gelir.
İhanet, Fikret’in Tahsin’e olan güvenini yıkmıştır. Tahsin’in her adımı Fikret’in içindeki kuşkuları büyütmeye devam edince, Fikret profesyonel bir yardım alması gerektiğine karar verir.
Oğuz çevresindeki herkesi içine çekmeye başlayan tehlikeli dünyasına bir son vermek için yola çıkar. Oysa yolun sonunda Oğuz’a yardım edebilecek hiç kimse yoktur.



Yaprak Dökümü dizisi 158.bölüm full fragmanı izle,yaprak dökümü 158.bölüm özeti,yaprak dökümü yeni bölüm fragmanı izle,yaprak dökümü son bölüm videoları.


Devamını izleyin...>>