Yaprak dökümü 105.bölüm özeti ~ Yaprak dökümü 175.Bölüm izle, Yaprak Dökümü 174.Bölüm Fragmanı, Son Bölüm izle

Yaprak Dökümü Son Bölüm İndir

Yaprak Dökümü Yolun Sonu 175.Bölüm izle
Yaprak dökümü 173.Bölümü izle
Yaprak dökümü 174. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 176. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 177. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 178. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 179. Bölüm Full izle


16 Mart 2009 Pazartesi

Yaprak dökümü 105.bölüm özeti



Yaprak dökümü 105.bölüm özeti


Leyla, Oğuz’la herkesten gizli yeni bir maceraya atılıyor

Evinin kapısında, Leyla’nın dikenli mesajını alan Ferhunde, Leyla’nın kendisine yeni bir sürpriz daha hazırladığından habersizdir. Leyla, Ferhunde’yi en zayıf yerinden vurmak için bir intikam planı yapar ve onun geçmişteki sırlarına ulaşır. Ali Rıza Bey, Şevket’e yapacakları iş için destek olmaya karar verir. Bu karar Ali Rıza Bey ve Leyla’yı karşı karşıya getirir, Leyla büyük bir isyana doğru sürüklenmektedir.
Öte yandan, inşaat projesi Şevket’in beklediği gibi başlamaz. Şevket, bu yeni işinde hiç beklemediği bir tehlikenin içine düşer.
Huzurevinde kalan Cevriye Hanım’ın yokluğu bile evde huzursuzluk yaratmaya neden olur. Sonunda Tahsin, Cevriye Hanım’ı eve döndürmek için herkesi şaşırtacak bir oyun oynamaya karar verir.
Köşkün yeni sahibi Mithat, eve bir an önce yerleşmek isteyince, Ali Rıza Bey ve ailesi için büyük sıkıntı yaratır. Çaresiz kalan Ali Rıza Bey, Mithat’ın baskılarını hafifletmek için bir çözüm bulur.
Geçmişine sığınan Leyla, Oğuz’la herkesten gizli, yeni bir maceraya atılır. Leyla, bu büyük sırrını saklamak için yalana başvururken, zaman Leyla’ya büyük bir oyun oynar.
Yaprak dökümü yep yeni 105.bölümüyle 18 mart akşamı sitemizde olacaktır.iyi seyirler..yaprak dökümü 105.bölüm özeti, yaprak dökümü 106.bölümün fragmanı,yaprak dökümü 106.bölüm özeti,yaprak dökümü, yaprak dökümü dizisi,


Devamını izleyin...>>