Yaprak Dökümü 146.bölüm Fragmanı izle, 17 martYaprak Dökümü 146.Bölüm özeti,yaprak dökümü 17 mart ~ Yaprak dökümü 175.Bölüm izle, Yaprak Dökümü 174.Bölüm Fragmanı, Son Bölüm izle

Yaprak Dökümü Son Bölüm İndir

Yaprak Dökümü Yolun Sonu 175.Bölüm izle
Yaprak dökümü 173.Bölümü izle
Yaprak dökümü 174. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 176. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 177. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 178. Bölüm Full izle
Yaprak dökümü 179. Bölüm Full izle


15 Mart 2010 Pazartesi

Yaprak Dökümü 146.bölüm Fragmanı izle, 17 mart

Yaprak dökümü dizisinin yeni bölümü 17 mart günü full hd izle fragmanı.

Yaprak dökümü yeni bölüm fragmanı,


Devamını izleyin...>>

Yaprak Dökümü 146.Bölüm özeti,yaprak dökümü 17 mart


Yaprak dökümü son bölüm izle.Yaprak dökümü 146.bölüm ile 17 mart günü kanald ekranlarında yayınlanacaktır.Yaprak dökümü 146.bölüm özeti eklenmiştir.

Yaprak dökümü 146. Bölüm Özeti


Fikret, Tahsin’den iyice uzaklaşıyor

Reyhan’ın Tahsin’le Bahar’ın birlikteliklerine şahit olması Fikret’in kulağına gidiyor. Yaşanan duruma yabancı olan Fikret, bu haberden sonra Tahsin’den daha da uzaklaşıyor. Ali Rıza Bey, Fikret’le Tahsin’in arasını düzeltmek için Adapazarı’na gitmiştir ama, karşılaştığı durum karşısında büyük şaşkınlık yaşar. Tahsin, olaylara sebep olan “şarkıcı kadın Bahar” ile ofisinde baş başadır. Bu durumu açıklamak Tahsin için zor olacaktır.
Öte yandan Reyhan’ın Tahsin’le “O kadın”ın birlikteliklerine şahit olması Fikret’in kulağına gitmiştir. Fikret yaşadığı duruma yabancı, Tahsin’den giderek daha da uzaklaşır.
Ali Rıza beyin çocuklarının her biri hayatla başka mücadeleler yaşamaktadır.
Oğuz’la yeni bir hayat yeşerten Leyla, ilk kez Oğuz’a Ceyda’nın ve Ferhunde’nin gözüyle bakmaya başlar. Oğuz, kendi çocuğunu bile tehlikeye atacak ilişkiler içindedir. Bu durum Leyla’nın geleceğiyle ilgili kuşkularını arttırır. Necla sert geçen bir kışın ardından Ali Sarper’le baharın eşiğine gelmiştir. Ama yitirdiği eşi ve hala oğullarının yasını tutan Cem’in ailesi Necla’nın gölgesi olacaktır. Bu çıkmazla nasıl baş edeceğini bilemeyen Necla, duygularını ilk kez Fikret’le paylaşır.
Ailenin tek oğlu, Ali Rıza Bey’in bir zamanlar umudu olan Şevket ise, yaşadığı yenilgilerden ders almış ama kendine güvenini tamamen yitirmiş bir şekilde Mithat Kara’nın iş teklifini düşünmeye başlar. Ferhunde’den uzak durmaya çalışan aile, onun yeni bir intikam hazırlığı içinde olduğunun farkında değildir. Ferhunde bu kez Necla üzerinden hayatlarına sızmaya karar verir.


Devamını izleyin...>>